4 Şubat 2016 Perşembe

E-TİCARET






E-TİCARET       
 İnternet üzerinden aradığını bulmak daha kolay, daha az zahmet gerektiren bir uğraş. Hal böyle olunca da İnternet ten alışveriş yapan kişilerin sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Üstelik geleneksel bir mağazada bulunan herhangi bir ürünü, çok daha düşük tutarlarda İnternet üzerinden temin etmek mümkündür.
       Günümüzde sadece ülkemizde hizmet veren binlerce e-ticaret sitesi bulunmakta. Bu da alışveriş seçeneklerinin, çeşit ve kaliteyi daha ucuza alabilme imkân'ı sunuyor. Bu kadar çok seçeneğin ve imkân'ın oluşması tüketicilerin de aynı İnternet üzerinden alışveriş yapmasına olanak tanımakta.Evet, artık e-ticaret hayatımızın her alanında ve her ticari sektöründe bulunmakta ancak bu bir sonun değil başlangıcın habercisi.
       Ne kadar niş bir yapıya inerseniz inin yine de farklı alanlara yönelmeniz mümkün.Genel bir e-ticaret sitesi mi kuracaksınız? Yoksa daha derine inip sadece çanta mı satacaksınız?Neden sadece çanta satmaya sınız? Sadece çanta kelimesi Google da aylık 10,300 defa aranıyor. 10,300 potansiyel müşterinin olduğu bir sektörde e-ticaret sitesi kurmayı artık düşünebilirsiniz.Belki de sadece balon satarak bile büyük bir ticari kuruluşun sahibi olabilirsiniz. Günümüzde sadece balon kelimesinin aylık ortalama aranma sayısı 83,300 ü buluyor.
      Biraz daha büyük düşünelim. Belki de hayaliniz bir kitabevi kurmak ancak çok maliyetli olduğunu düşünüyorsunuz. Normal şartlar altında bir kitap evi açmak oldukça yüksek maliyetlere çıkabilmekte, ancak İnternet üzerinden satışı hedeflediğinizde yayın evleri yardımı ile stok tutmadan binlerce kitabın satışını gerçekleştirebilirsiniz.


digitalcake.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder